reddevils-kop.be
I Love Belgium... and you?
 


Image hosting by Photobucket

De Red Devils Kop is een vak dat sinds 7 jaren al de gemotiveerde supporters van de Rode Duivels ontvangt. Wij willen zingen en blijven staan! We worden in het vak "Area 12" geplaatst waar we vormen een groep van meer dan 2500 fans! Een "lidkaart Red Devils Kop" is vanaf nu beschikbaar! 

Foto's zijn beschikbaar hier. Maar vergeet ook de video's niet. Aarzel niet om je in te schrijven op ons gloednieuwe 'forum', ook een contactadres is aanwezig onderaan deze pagina voor al jullie vragen en inlichtingen.
Een nieuwe functie werd op de website toegevoegd: de Duivel van de match! Dankzij uw stemming gaan wij de punten optellen om de Duivel van het jaar te kiezen en een trofee hopen te overhandigen aan de beste speler volgens de supporters. Neem dus deel en klik op de link hieronder!

DE NIEUWE T-SHIRTS, POLO'S en SJAALS zijn beschikbaar! Goed nieuws: dankzij ons worden de vlaggen op stok toegestaan! U weet wat u nu naar het stadion moet brengen... Meer artikelen en inlichtingen in de Fanshop

In ieder geval, nogmaals dank voor jullie aanwezigheid en steun, hopelijk zien we elkaar terug bij de volgende gelegenheden! Komaan België!!

Welke zijn onze motivatiepunten (?!), een klein come-back is noodzakelijk...
Iedereen weet dat de sfeer tijdens de wedstrijden van het Belgische team soms de wensen overlaat. De gemotiveerde supporters zijn te vaak omringd door rustige toeschouwers en dit komt niet ten goede van ons geliefde elftal, juist dit willen wij nu eindelijk veranderen! Onze liederen zouden het stadium moeten doen trillen en uit zijn voegen doen barsten, de emoties van een echte wedstrijd...

 

Als supporters van ‘De Rode Duivels' hebben we dit project opgestart met tot doel

een echte "Rode Duivels Spionkop" te creëren!

En dat is dus sinds 2004 het geval. Alle hevige en vurige supporters in 1 of 2 vakken onderbrengen was eveneens ons doel, de sfeer bij een wedstrijd zou veel intenser zijn en de spits zou gemotiveerder en gedrevener te werk gaan. Een sterke, vocale ondersteuning voor de spelers, dat is waar het allemaal om gaat. Volgens de verchillende bondscoach moest er meer sfeer zijn, aldus aan ons om daar iets aan te gaan doen !!!

In 2004 dachten we dat ‘sfeer' kon georganiseerd worden, en zijn dus met ons voorstel naar de KBVB gegaan, spijtig genoeg werd ons mooi idee afgewimpeld...

Doch, hier lieten we het niet bij en we zijn vervolgens een petitie gestart ... maar liefst 732 mensen hebben hun naam en handtekening geplaatst, van harte bedankt hiervoor !
Het was zeker niet onze bedoeling om langs deze weg of op deze manier de KBVB lastig te gaan vallen of dwars te liggen. Nee, we wilden onze spelers sfeer en hierdoor overwinning geven, een ‘spionkop' was nodig, er moest dus dringend iets gaan gebeuren ...

Ga zeker eens een bezoekje brengen aan ons ‘forum', je kan er een gezellige babbel slaan of commentaar geven, over alles wat onze ‘Duivels' betreft .

Alvast bedankt voor je bezoekje en interesse, voetbal moet een feest zijn en blijven, dus laat je horen ...

GO BELGIUM!!!

  
WebTeam  -  Admin     
Contact : Info@reddevils-kop.be      
Site en Français WebSite in Nederlands